fredag 13 augusti 2010

Bin släpper gadden men det gör inte getingar i 9 fall av 10... Men GRATTIS ändå lilla finaste Owe Bow

Som om det inte räckte med inskolning, totalt rubbade rutiner, information och stimuli overload och en massa nya snoriga barn att lära känna.
Nej, som uppladdning inför 1-årsdagen (som igår då 100812) som käkar ungen upp ett bi (sannolikt då eftersom de lärde i Lund kunnat konstatera det som står angivet i rubriken). Svullnaden angriper det lilla fejset som en löpeld. Den arma modern kliver i Filthy Florpan uniformen och slammar snabbt upp lite kortison som sedan med omild hand sprutas ner i Flodhästgapet.
Vidare handpåläggning genomförs med hjälp av en Piggelin (vem fan har Piggelin i frysen lixom??) som oxå relativt omilt trycks mot den del av läppen som ser mest förjävlig ut om ni ursäktar språket...

Sen såklart in i bilen och åka till doktorn där arma modern skämdes som en hund över sitt tilltag med självmedicinering. Och doktorns dom stod att tydligt utläsa mellan raderna - jävla pucko sjuksköterska, kan du inte bara va morsa liksom...

Känd biverkan efter intag av Kortison: en sorts pigghet som ej står att klä i ord, varför man under gårdagens afton frågade sig gång på annan: Getingar kan väl ej överföra rabies? Liten soon to be one-year-old hade en LSD-tripp liknande show med inslag av galenskap, dans och skrikfestival.

Detta i sin tur om ni inte tycker att jag är alltför tjatig innebar ju dagen idag - själva föseledagen då´ra lämnade en del kvar att önska humörsmässigt. Först dagis = trött, mammig, bångstyrig. Inte äta, inte dricka, inte nånting alls av vad som förväntades. Sen 1-års kalas med alla polarna = skrika för det mesta men ändå va lite söt mellan varven jagandes det enda lilla tårtljuset utan att för bråkdelen av en sekund vilja förstå att ljus kan vara lite varma.

Bilder av 1-årsdagen kommer att presenteras inom kort.
Tills dess bjuder jag er farväl.
Ett långsamt farväl.

AVE!

PS. För att inte börja grina över tidens flyende väljer jag att nu nöja mej med: Grattis älskade unge på din allra första födelsedag. Mamma älskar dej mest av allt! De sedvanliga bilderna över minter månader och år får vänta, mitt moderhjärta håller på att gå itu. MU! DS.

1 kommentar:

Jessan sa...

Stort grattis till Bov!!! Ett år, från bebis till litet barn STORT!!
Samma dag men en månad senare är det Dellas tur. Är det kanske förutbestämt...Bov hjärta Dell :)
KRAM från oss