söndag 6 september 2009

Play-date nr 2 med Frikadellen!!

Ena dagen raketbränsle och önskan om att bli astronaut, nästa dag sprutlackerare. En riktig liten konstnärssjäl har visat sig bo i Flodhästungen och han använder gärna sin arma moder som tavelduk... Lärdomar att dra: Reta icke ofullständigt tömd tarm(öppning) med Idominsalva. Håll alltid något för rumpan om minsta misstanke finns om att nr 2 ej är helt avklarad. Dessutom note to myself; duscha när flodhästunge är mätt och nybajsad, ej innan det har du inget för!!

Detta hände igår och till sist var både mor och barn rena igen! Och då, då kom lilla Frikadellen på besök. Detta näpna lilla knytte med föräldrar ramlade in (Ellens pappi ramlade bokstavligen talat in men kunde rätas upp efter en eller ett par Resorb - livet efter 30 är hårt och prövande...) för gosstund. Och att det blev:












Flodhästungen och Frikadellis!! Ack så söta de är tillsammans. Jämför gärna huvudform/storlek... Själv stirrar jag som förhäxad på Ellens lilla pyttehuvud...

En underbar stund i förorten förgylldes ytterligare genom besök av familjen blåljus. Baby Owe fick lov att avsluta kvällen hos 50 Fred och var då en mycket slagen superhjälte. Han låter således hälsa att han ber om ursäkt ifall han missade någon i nöd inatt, han var helt enkelt för trött och orkade inte komma.
AVE!

Inga kommentarer: