söndag 4 oktober 2009

Åter i etern.

Detox eller intox...
Något av de.
Hemresan från helvetet.
Återfall.
Spymma på nytt.
På bensinmack.
I Moto Motos badbalja.
Värdigt.

Var så dålig att jag inte ens tog mej hem för egen maskin. Fick skicka efter räddningsinsats. Tack gode gud för att jag har så fin familj. Kusin och faster kom och hämtade hem mej. När de kom fram till den nödställda modern satt jag med Moto Moto skrikande i famnen i princip avsvimmad. Magkramperna ville inte lämna min kropp på flera dagar. Campylobacter. Troligen. Helvetet på jorden.

Resterande vecka lite stressig således. Skulle ta igen för missad tid. Många kära återseenden har det alla fall varit. Och jävligt god mat. Bl.a pepparrotskött, dillfrikassé och stekt fläsk med löksås. Detta toppades under lördagskvällen med kantarellgratinerad fläskfilé man lätt kunnat bjuda kungen på! Veckan i bilder nedan.

Babygym a la Motala. Resårband och klädnypor!
Kärt återseende när pappi kom på torsdagen. Dagen då undertecknad för övrigt på nytt kunde lägga kabel. Åh tänk va, att man kan bli så lycklig över nåt så elementärt. Ibland känns det i hela kroppen (eller åtminstånde i rectum) att den gode maslow inte alls var så fel ute!

Kärt återseende 2 samt kärt "nyseende". Vän med stor och liten bäbis!

Sysslingkärlek!

Gammelmormor på 86-årsdagen. Hurra!

Kusiner! Kärlek!

Mormor och Kotten!

Saknas ju bild på Owe och hans moster som kallar honom "Pöset". Förvänta er denna bild här mkt snart!!

Med avtagande magkramper kom lusten. Att andas. Frisk luft. Skog. Svamp. Daggvått gräs långt in på blanka eftermiddagen. Jag gillar´t. Som fan!
Kantareller har en sån där färg som känns i hjärtat. Man bara vet att det är en härlig kantarellis som står där i skogen och väntar när man väl får korn på en. Det kluckar till i hjäratat på nåt vis. Å så på tal om sånt som rimmar på ellen och som känns i hjärtat. Saknad. Total. Moto Moto har ordnat med en liten överraskning till nästa gång vi ses (vilket bör bli mycket snart!).

Hemresan oändligt mycket mer värdig än ditresan. Även om det kändes lite sorgligt att lämna Sippys mormor. Ingen otröstlig unge i baksätet. Inget behov av att stanna på varje bensinmack och spymma. En lugn och fin resa under fullmåne. Sämre kan man ha de.

Visa medmänsklighet - välj vaccin.

AVE!

* Spymma = spy och amma samtidigt (rekommenderas ej).

Inga kommentarer: